Palvelut

Ovenavaajasi

Toimimme sinun ja japanilaisten yritysten välillä ovenavaajana, autamme kansainvälisessä partnerihaussa sekä yhteistyön käynnistämisessä.

Kieliapusi

Tarjoamme juuri projektillesi sopiva kommunikointiapua. Me ymmärrämme Japanin työympäristöä ja kulttuuria.

Joku joka vie ideoitasi eteenpäin

Tarjoamme monipuolista tukea. Autamme pääsyssä uuteen markkinaan, brändäyksessä, markkinoinnissa, jne. Olemme perehtyneet myös IT-asioihin.

Tutkimus- ja tutkimusmatka-apusi

Tutkimme ja autamme tutkimusmatkoissasi. Voimme suunnitella tehokkaan matkan ja järjestämme asioita matkojen aikana.

Työt

Yhteistyökumppaneiden etsintä

Olemme auttaneet Japanilaisia yrityksiä löytämään vaatimustensa mukaisesti yhteistyökumppaneita ja freelancereita. Olemme esim. auttaneet Japanilaisia yrityksiä löytämään suomalaisia graafisia suunnittelijoita uusiin tuotteisiinsa.

Tuotekehitysapu

Fasilitoimme ja annamme tukemme, jotta projektinne onnistuu. Olemme hoitaneet työn järjestelyt ja auttaneet kulttuurienvälisessä viestinnässä. Asiakkaidemme eivät tarvitse osata toista kieltä.

Lokalisointi ja markkinointi

Tunnemme Japanin työkulttuuria ja yhteiskuntajärjestelmää. Olemme auttaneet asiakkaan markkinointia lokalisoinnilla ja sisällöntuotannolla.

Koordinointi tutkimusmatkaan

Olemme suunnitelleet ja järjestäneet asiakkaamme ex tempore -matkoille tekemistä. Suunnittelemme tutkimusmatkan sisältöä ja toteutamme asiakkaan toiveita tehokkaasti.

Kiitos kiinnostuksestasi meihin. Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

*pakollinen