Kipin kapin Japaniin

Ikada on kansainvälinen liiketoiminnan koordinointiyhtiö, joka toimii intohimoisesti edistäen Suomen ja Japanin välistä yhteistyötä. Tehtävämme on auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan menestystä Japanin markkinoilla.

Viemme ideanne eteenpäin!

Ovenavaus

Toimimme teidän ja japanilaisten yritysten välillä ovenavaajana, autamme kansainvälisessä partnerihaussa sekä yhteistyön käynnistämisessä.

Kieliapu

Tarjoamme juuri projektillenne sopiva kommunikointiapua. Me ymmärrämme Japanin työympäristöä ja kulttuuria.

Myynti & markkinointi

Autamme pääsyssä uuteen markkinaan, brändäyksessä, markkinoinnissa, jne. Olemme perehtyneet myös IT-asioihin.

Tutkimus- ja tutkimusmatka-apu

Tutkimme ja autamme tutkimusmatkoissanne. Voimme suunnitella tehokkaan matkan ja järjestämme asioita matkojen aikana.

Tehdyt työt

Yhteistyökumppaneiden etsintä

Olemme auttaneet Japanilaisia yrityksiä löytämään vaatimustensa mukaisesti yhteistyökumppaneita ja freelancereita. Olemme esim. auttaneet Japanilaisia yrityksiä löytämään suomalaisia graafisia suunnittelijoita uusiin tuotteisiinsa.

Tuotekehitysapu

Fasilitoimme ja annamme tukemme, jotta projektinne onnistuu. Olemme hoitaneet työn järjestelyt ja auttaneet kulttuurienvälisessä viestinnässä. Asiakkaidemme eivät tarvitse osata toista kieltä.

Lokalisointi ja markkinointi

Tunnemme Japanin työkulttuuria ja yhteiskuntajärjestelmää. Olemme auttaneet asiakkaan markkinointia lokalisoinnilla ja sisällöntuotannolla.

Koordinointi tutkimusmatkaan

Olemme suunnitelleet ja järjestäneet asiakkaamme ex tempore -matkoille tekemistä. Suunnittelemme tutkimusmatkan sisältöä ja toteutamme asiakkaan toiveita tehokkaasti.